ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρεία FOURSEASONS klimaengineering δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 1994, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε ενεργειακά συστήματα και συστήματα θέρμανσης κλιματισμού και επεξεργασίας νερού. Με εφόδια την αδιάκοπη διάθεση για γνώση, την ολοκληρωμένη επιστημονική κατάρτιση και την πολυετή εμπειρία μελετάμε, σχεδιάζουμε και εκτελούμε σύγχρονα έργα.

Επιλέγουμε εξοπλισμό από τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους υλοποιώντας εφαρμογές υψηλής ποιότητας και απόδοσης. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και το αντικείμενο μας μπορεί να διακριθεί στους παρακάτω τομείς:

  • Σύνταξη μελετών για κτηριακές εγκαταστάσεις (κατοικίες, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους, ξενοδοχειακά συγκροτήματα) με την χρήση σύγχρονων υπολογιστικών και σχεδιαστικών εργαλείων. Σχεδιασμός συστημάτων στα οποία ενσωματώνονται λύσεις υψηλής ενεργειακής απόδοσης όπως αντλίες θερμότητας, ηλιοθερμικά συστήματα, συστήματα γεωθερμίας, ενδοδαπέδια θέρμανση, φωτοβολταικά συστήματα κ.α.
  • Εγκατάσταση και λειτουργία ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων (Ύδρευσης, Αποχέτευσης, Επεξεργασίας νερού, Θέρμανσης, Κλιματισμού, Εξαερισμού, Ηλιακών, Φωτοβολταικών και Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων).
  • Παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας και την εξοικονόμησης ενέργειας. Εκπόνηση ενεργειακών μελετών, προκειμένου οι όποιες χρήσεις να καταστούν ενεργειακά και λειτουργικά αποδοτικές.
  • Παροχή υπηρεσιών συντήρησης (προληπτικής και επεμβατικής) εγκαταστάσεων.
  • Διάθεση ευρείας γκάμας προϊόντων επεξεργασίας νερού , ηλιακών συστημάτων και συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού σε επίσημη συνεργασία με τους μεγαλύτερους εμπορικούς οίκους του χώρου.
Σήμερα, η εταιρία είναι Blue Dealer της Daikin και διαθέτει δύο καταστήματα, στο Βύρωνα Αττικής και στην πόλη της Καλαμάτας αναλαμβάνοντας έργα σε όλη την Ελλάδα.